CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dimarts, 5 de desembre de 2017

Premis a l'esforç personal i al rendiment acadèmic

El passat 20 de novembre la Conselleria d'Educació i Universitat va fer entrega dels premis a l'ESFORÇ PERSONAL I AL RENDIMENT ACADÈMIC de l'alumnat d'Eivissa i Formentera de 6è d'ed. primària i de 4t d'ESO del curs 2016/17. L'alumne seleccionat del nostre centre va ser en Mateu Juan Guasch, al qual volem felicitar des d'aquí. Enhorabona Mateu, t'ho mereixes i et desitjam molts més èxits en el futur.Igualment, volem aprofitar per felicitar als guanyadors dels premis concedits al mes de juny per l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja: na Nídia Coll Ripoll per tenir el MILLOR EXPEDIENT DE L'EDUCACIÓ PRIMÀRIA i en Maximiliaan Vanwinsberghe pel seu ESFORÇ, CONSTÀNCIA I COMPORTAMENT. 


Aquí volem aprofitar també per felicitar a tots els alumnes de 6è de primària del curs 2016/17 perquè, tot i no haver guanyat cap premi, des de l'escola estam molt orgullosos de vosaltres perquè vareu treballar de valent i vareu anar assolint els vostres propis objectius. Enhorabona a tots/es!!

Finalment, volem felicitar a dos antigues alumnes, na Noelia Tur Morales i na Nerea Escandell Marí, les quals també varen ser premiades pels seus expedients acadèmics a l'ESO. Enhorabona a les dues, estam molt orgullosos de vosaltres!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada