CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dijous, 17 de maig de 2012

Fi del Programa de Reutilització de Llibres de Text

Estimades famílies: 

Us informam que el passat 10 de maig el Consell Escolar del Centre va acordar que el proper curs 2012-13 no es seguirà amb el PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT. Aquest programa va començar el curs 2008-09 i ha permès un important estalvi econòmic a les famílies així com una important reducció de paper, però el compromís de la Conselleria de Educació amb el mateix ha canviat i el centre no pot continuar assumint aquesta tasca. 

Amb els llibres de text que s'han adquirit al llarg d'aquests darrers cursos, l'APIMA del centre organitzarà una venda dels lots de llibres dels cursos de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Els que esteu interessats en comprar llibres de text de segona mà per al proper curs, podeu consultar amb els membres de l'APIMA per conèixer quan es farà aquesta venda i el preu de cada llibre.

Aprofitam per a recordar a totes les famílies que esteu adherides aquest curs al Programa de Reutilització de Llibres de Text que, abans de l'acabament de les classes el dia 22 juny, els vostres fills/es hauran de tornar en bon estat aquells llibres que els han estat prestats. Per a qualsevol aclariment podeu consultar amb José Luis Casillas Navarro, director del centre i coordinador del Programa de Reutilització de Llibres de Text.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada