CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dijous, 31 d’octubre del 2013

Activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

us volem informar de les activitats extraescolars aprovades pel Consell Escolar per al present curs escolar:

- Taller de música: dimarts de 16 a 17 hores. La monitora és Laura Boned.
- Parlam jugant: dimarts de 18:30 a 19:30 hores. La monitora és Mónica Gosalbes.

Recordar-vos també que als següents enllaços podeu consultar altres activitats organitzades per l'APIMA i per l'Ajuntament.


Festius: divendres 1 de novembre i dilluns 4 de novembre

Us volem recordar que el divendres dia 1 de novembre (festivitat de Tots Sants) i el dilluns 4 de novembre (substitució de festivitat local) no hi haurà escola. Us desitjam a tots un bon pont i ens veiem el dimarts dia 5 de novembre.


dimarts, 22 d’octubre del 2013

Vaga general educativa del dia 24 d’octubre de 2013

Benvolgudes famílies:

El proper dijous 24 d'octubre hi ha convocada una vaga general al sector educatiu a la qual estan convocats  els empleats públics de l'Administració educativa, docents i no docents, així com els monitors de menjador i d'altres activitats i al personal d'atenció educativa o assistencial externalitzada. Aquesta vaga s'ha convocat contra contra l'aprovació de la Llei Orgànica de la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

En base a la Resolució de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats de 18 d'octubre de 2013 per la qual s'estableixen els serveis mínims en l'àmbit del personal docent i no docent de l'Administració educativa, amb motiu de la vaga general al sector educatiu convocada per al dia 24 d'octubre de 2013, s'han establert com a serveis mínims:
- El director.
- La secretària.
- A més de l'anterior, el 30% del personal destinat al centre.

Per tant, NO PODEM GARANTIR EL NORMAL FUNCIONAMENT DEL CENTRE I EL DESENVOLUPAMENT NORMALITZAT DE LES CLASSES.





diumenge, 6 d’octubre del 2013

Suspensió temporal de la vaga indefinida

Benvolgudes famílies,

el Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents, després d'escoltar les assemblees de les quatre illes, ha fet una crida a suspendre temporalment la vaga indefinida a partir de les 8 hores de dilluns 7 d'octubre de 2013. Això significa que demà dilluns 7 d'octubre es garantirà el normal funcionament del centre i el desenvolupament normalitzat de les classes.