CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dimarts, 20 de maig del 2014

CURS TDAH

                 

Benvolgudes famílies,

Donada la importància de la detecció i tractament adequats d’alguns tipus de trastorns en la infància,  l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha organitzat un curs sobre TRASTORN PER DÈFICIT D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT (TDAH) I, MANEIG DE CONDUCTES PROBLEMÀTIQUES EN NENS I NENES per als propers dies 5 i 6 de juny.

Us enviam tríptic informatiu del curs per qui estigui interessat en assistir-hi.

dilluns, 12 de maig del 2014

Educació a favor de la pau, la tolerància i la igualtat contra la violència, la xenofòbia i el racisme

Us adjuntam un accés a la guia per a pares mares elaborat per la CEAPA (Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'alumnes) que tracta temes tan interessants com:
- El conflicte i els estils de resolució de conflictes.
- El diàleg. Estils de comunicació.
- Gestió i reconeixement de les emocions.
- Educació intercultural per evitar el racisme i la xenofòbia.
- Estereotips i prejudicis.


Esperam que us sigui d'utilitat.

dilluns, 5 de maig del 2014

Jornada “Camins per a la convivència davant el bullying, TDAH i drogodependència”

Us volem informar que la Conselleria d’Educació ha organitzat la Jornada “Camins per a  la convivència davant el  bullying, TDAH i drogodependència”, que se durà a terme el dimecres 21 de maig de 2014 a la seu a Eivissa de la UIB, situat al carrer del calvari s/n d’Eivissa.

Aquesta Jornada està oberta a professorat de tots els nivell, pares, mares o tutors legals i escoles de temps de lleure.
Hi haurà 45 places reservades per pares, mares o tutors legals. La invitació per poder assistir a la Jornada serà lliurada de 12h a 14h, segons l'estricte ordre d'arribada a partir del 12 i fins al 16 de maig, per la Delegació Territorial d'Educació a Eivissa, localitzada a la Via Púnica núm.23, Eivissa.
Des d'aquest enllaç podeu accedir a la convocatòria on podreu trobar més informació.

dijous, 1 de maig del 2014

Calendari escolar del curs 2014-15

Benvolgudes famílies, 


us informam que el dia 1 d'abril es va publicar Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 26 de març de 2014 per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2014-2015 per als centres docents no universitaris de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El podeu consultar al següent enllaç.