CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

divendres, 31 de gener del 2014

Campanya reciclatge de telèfons mòbils

URGENT!! Us volem informar que la campanya de recollida de telèfons mòbils que no funcionen acabarà el proper dia 1 de març i encara no hem aconseguit arribar als 200 exemplars. Recordeu que la recompensa són 2 ordinadors per al centre. 

Animeu-vos a retirar els telèfons que ja no funcionen i recordeu que podeu dur-los a la nostra escola.


dijous, 30 de gener del 2014

Jornada "Educació, família i participació"

Us informam que el CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears) ha organitzat la jornada "Educació, família, i participació" que, a Eivissa, tindrà lloc el proper 7 de Març amb el següent programa:

08:30Recepció i acreditació
09:00Inauguració per part del president del CEIB
09:30Ponència: Evolució del sistema educatiu de la LOGSE a la LOMCE. Ponent D. Fernando del Pozo, Vicepresident del Consejo Escolar de Galicia
11:00Col·loqui
11:15Descans
11:30Ponència: Actual sistema educatiu de la LOE a la LOMCE. Ponent D. Marino Herranz, President del Consejo Escolar de Castilla y León
13:00Col·loqui
13:45Conclusions
16:00Ponència TDAH: Conceptualització i intervencions a realitzar. Ponent Sra. Cristina Trias Professora de la UIB.
17:30Descans
17:45Ponència TDAH: Pautes i estratègies específiques. Ponent Sra. Cristina Trias Professora de la UIB
19:15Col·loqui
20:00Cloenda
 
El lloc encara està pendent de confirmació i l'assistència és totalment gratuïta. Es pot inscriure qualsevol persona i s'estan tramitant crèdits de professorat i per estudiants. (És imprescindible inscriure-se donat que les places són limitades). Al següent enllaç podeu trobar més informació.


V cicle de conferències "L'aventura d'educar en família"

El proper mes de febrer torna el cicle de conferències organitzat per l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, "L'aventura d'educar en família".


divendres, 10 de gener del 2014

Pagament de les ajudes de transport escolar del curs 2011-12

Us volem informar que la conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ja ha ingressat en el centre la quantia econòmica corresponent a les ajudes de transport del curs 2011-12 publicades en el BOIB el dia 11 de desembre de 2012. A l'annex 1 del BOIB podeu consultar els alumnes beneficiaris i la quantia econòmica concedida. Recordau que els beneficiaris heu de passar per la secretaria del centre a cobrar-les.