CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dimarts, 28 de maig del 2013

Consulta no vinculant a les famílies sobre el projecte TIL

Benvolguts pares i mares,

El decret 15/2013, de 19 d'abril, pel qual es regula el tractament integrat de les llengües (TIL) als centres docents no universitaris de les Illes Balears, estableix que els centres educatius han d'elaborar un projecte de tractament integrat de llengües i que, en el cas que aquest projecte requereixi una distribució horària de les llengües objecte d'ensenyament diferent del que s'estableix en el decret, poden aprovar-lo seguint el procediment establert a l'article 20. Aquest procediment requereix, entre altres coses, dur a terme una consulta no vinculant a les famílies. La pregunta serà: "Donau el vostre suport a l'esborrany del projecte de tractament integrat de llengües del CEIP Labritja? (Sí/No)". 

Es per això que us informam que l'esborrany del projecte està a la vostra disposició al blog del centre (pestanya documents del centre) i que la mesa electoral que es constituirà per fer la votació estarà oberta el dilluns dia 3 de juny, de les 8:30 a les 9:30 hores, per tal que pugueu votar-lo. Us recordam que poden votar tots els pares, mares i tutors legals dels alumnes sempre i quan figurin en el cens del centre i no es trobin privats de la pàtria potestat del seu fill/a. Per votar s'haurà de dur el DNI o document identificatiu similar.

Ben atentament,

José Luis Casillas Navarro
Director del CEIP Labritja

dijous, 23 de maig del 2013

Taps solidaris

Benvolgudes famílies,


Us volem informar que la campanya de recollida de taps està sent tot un èxit. Fins al dia d'avui portam recollits 215 kg. aproximadament. Aquesta quantitat de taps suposa uns 50€ que segur seran ben aprofitats per qualsevol de les famílies a les que la fundació SEUR decideixi destinar-los.


Moltes gràcies a tots i ja sabeu on podeu dur els vostres taps.

divendres, 10 de maig del 2013

Festiu: dilluns 13 de maig


Us volem recordar que el dilluns dia 13 de maig no hi haurà escola perquè és és la festivitat de lliure elecció aprovada pel Consell Escolar del centre. Us desitjam a tots un bon cap de setmana i ens veiem el dia 14.


dimecres, 8 de maig del 2013

Vaga general d'educació el dijous 9 de maig

Benvolgudes famílies:


El proper dijous 9 de maig hi ha convocada una vaga general d'educació a la qual estan convocats els alumnes, els pares/mares dels alumnes així com el personal docent des de l'educació infantil fins a la Universitat. Aquesta vaga s'ha convocat contra les retallades pressupostàries en el sector educatiu i contra l'aprovació de la Llei Orgànica de la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

Aquí us deixam l'escrit de la FAPA (Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Eivissa) i l'enllaç a la LOMQE.

En base a la Resolució de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats de 6 de maig de 2013 per la qual s'estableixen els serveis mínims que han de regir, en l'àmbit del personal docent públic i concertat no universitari, en la jornada de vaga convocada per al dia 9 de maig de 2013, s'han establert com a serveis mínims:
- El director  i la secretària, els quals han de garantir que el centre estigui obert durant tota la jornada escolar i que el personal docent que no estigui afectat per la vaga realitzi la seva activitat docent.

Per tant, NO PODEM GARANTIR EL NORMAL FUNCIONAMENT DEL CENTRE I EL DESENVOLUPAMENT NORMALITZAT DE LES CLASSES.

divendres, 3 de maig del 2013

Fira del llibre 2013