CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dilluns, 28 de gener del 2013

Manuel "El buen uso de Internet"

Al següent enllaç podeu trobar un manual sobre l'ús correcte d'Internet, editat per la conselleria d'educació del País Valencià.

Esperam us sigui útil.


dijous, 24 de gener del 2013

Prevenir el fracaso escolar, cinco libros recomendados para los padres

A continuació us mostram un article de la Fundació Eroski on es recomanen 5 llibres que poden ajudar a prevenir el fracàs escolar. Esperam que aquest a bibliografia us sigui d'utilitat.


divendres, 18 de gener del 2013

Actualització en TDAH. I Jornades conjuntes d'Educació i Sanitat

Us volem informar que els dies 13 i 14 de febrer (de 15 a 20:30 hores) es realitzarà la I Jornada conjunta d'Educació i Sanitat sobre el 'Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat' (TDAH). Aquesta jornada es realitzarà al saló d'actes de l'Hospital de Son Llatzer, a Palma, i a Eivissa es podrà seguir per videoconferència des de l'Hospital de Can Misses (al saló d'actes de la 3ª planta). 

Els pares/mares interessats en assistir a les Jornades podeu recollir la invitació a la Delegació Territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, situada a la Via Púnica nº 33, baixos, des del 28 de gener fins l'1 de febrer, ambdós inclosos. L'aforament és molt limitat, per la qual cosa prioritzaran l'ordre d'arribada dels pares.

Si voleu més informació podeu consultar la convocatòria i el triplic informatiu.


dijous, 17 de gener del 2013

Protegeles.com

Aquí us deixam l'enllaç a la web protegeles.com, una web que ens permetrà accedir a continguts tan interessants com la seguretat en la telefonia mòbil, denunciar pàgines web amb contingut inadequat, cyberbulling, assetjament escolar, videojocs, etc. 

Esperam que us sigui d'utilitat.


dimecres, 9 de gener del 2013

Recaptació de la "Festa de la Solidaritat 2012"

Us volem informar que, gràcies a la col·laboració de tots, la Festa de la Solidaritat del passat desembre va tornar a ser un èxit des del punt de vista artístic i econòmic. La recaptació de la festa va ser de 1.366'07€ i el Consell Escolar del centre ha decidit repartir-ho de la següent manera:
- 180'30 € - Quota anual 1 apadrinament  (AJUDA EN ACCIÓ)
- 180'30 € - Quota anual 1 apadrinament  (Fund. VICENT FERRER)
- 180'30 € - Quota anual 1 apadrinament  (Fund. VICENT FERRER)
- 412'59 € - SERVEIS SOCIALS DE L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA
- 412'58 € - CREU ROJA ESPANYOLA ('Recolzament a les persones majors' i 'Nens i joves en dificultat social').


La solidaritat no és un sentiment superficial, és la determinació ferma i perseverant de comprometre's pel bé comú, és a dir, el bé de tots i cada un per a que tots siguem realment responsables de tots.