CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

dijous, 17 de maig del 2012

Fi del Programa de Reutilització de Llibres de Text

Estimades famílies: 

Us informam que el passat 10 de maig el Consell Escolar del Centre va acordar que el proper curs 2012-13 no es seguirà amb el PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT. Aquest programa va començar el curs 2008-09 i ha permès un important estalvi econòmic a les famílies així com una important reducció de paper, però el compromís de la Conselleria de Educació amb el mateix ha canviat i el centre no pot continuar assumint aquesta tasca. 

Amb els llibres de text que s'han adquirit al llarg d'aquests darrers cursos, l'APIMA del centre organitzarà una venda dels lots de llibres dels cursos de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Els que esteu interessats en comprar llibres de text de segona mà per al proper curs, podeu consultar amb els membres de l'APIMA per conèixer quan es farà aquesta venda i el preu de cada llibre.

Aprofitam per a recordar a totes les famílies que esteu adherides aquest curs al Programa de Reutilització de Llibres de Text que, abans de l'acabament de les classes el dia 22 juny, els vostres fills/es hauran de tornar en bon estat aquells llibres que els han estat prestats. Per a qualsevol aclariment podeu consultar amb José Luis Casillas Navarro, director del centre i coordinador del Programa de Reutilització de Llibres de Text.


dimecres, 9 de maig del 2012

Procés d'escolarització curs 2012-13

El dia 14 de maig comença la presentació de sol·licituds del procés d'admissió d'alumnes a centres escolars públics per al proper curs 2012-13 i finalitza el dia 28 de maig. Aquí podreu consultar tota la informació relativa al procés, al calendari i descarregar les sol·licituds. La matriculació es realitzarà els dies 27 i 28 de juny.

El procés d'adscripció dels alumnes de 6è d'ed. Primària a l'IES Balàfia (és el nostre centre de referència) el realitza l'escola. Llavors, amb el certificat de reserva de plaça que us entregarem, haureu d'anar a l’IES Balàfia a formalitzar la matrícula entre el 2 i el 6 de juliol, ambdós inclosos. En cas de voler cursar els estudis d'ESO a qualsevol altre IES s'ha de seguir el procés d'admissió.

Al següent enllaç podeu consultar tota l'oferta educativa de les Illes Balears per al curs 2012-13.