CADA VEGADA QUE ENSENYES ALGUNA COSA A UN NEN LI ESTÀS LLEVANT LA OPORTUNITAT D’APRENDRE-HO.

JEAN PIAGET

divendres, 18 de març del 2011

Procés d'escolarització curs 2011-12



El proper dia 11 d'abril comença el procés d'admissió d'alumnes a centres escolars públics per al proper curs 2011-12. Aquí podreu consultar el procés pas a pas, descarregar-vos les sol·licituds en català o en castellà, les instruccions per complimentar-les, i conèixer el calendari i tota la normativa que regula el procés.

El procés d'adscripció dels alumnes de 6è d'ed. Primària a l'IES Balàfia (és el nostre centre de referència) el realitza l'escola. Llavors, amb el certificat de reserva de plaça que us entregarem, haureu d'anar a l’IES Balàfia a formalitzar la matrícula en les dates establertes. En cas de voler cursar els estudis d'ESO a qualsevol altre IES s'ha de seguir el procés d'admissió.

diumenge, 13 de març del 2011

Ajudes de transport escolar


Us informam que ja ha sortit la resolució de les AJUDES DE TRANSPORT ESCOLAR. Podeu consultar-les a la pàgina 63 del BOIB nº 37 de 12 de març de 2011. Ja us informarem als beneficiaris de quan podreu passar per l'escola a cobrar-les.

Les bases que regeixen tot el procés es troben al BOIB nº 176 de 2 de desembre de 2010.

Carnaval APIMA

Enhorabona a l'APIMA i a totes les famílies que participàreu a les diferents rues. Si encara no ho sabeu, estan fetes totes unes CAMPIONES:
- Primer premi a Santa Eulària
- Segon premi a Sant Joan de Labritja
- Segon premi a Eivissa.

El tema triat aquest any va ser 'Alícia al país de les meravelles'.